TECHNIEK COACHING

Kids & Jeugd op de eerste plaats

Omdat we ervan overtuigd zijn dat techniek de basis is van alles streven wij ernaar om de kids van kleins af aan zoveel mogelijk techniek aan te leren. Hoe jonger, hoe beter ze alles aannemen en hoe makkelijker ze nadien alles gaan toepassen. Het is niet omdat jou kind niet gaat MTB'en dat techniek niet belangrijk is. Ook in het wegwielrennen of de cyclocross hebben de "techneuten" een pak voordelen. Dit gaat van bochten nemen, inschuiven in een peloton, ontwijken van valpartijen, ... 

 

 

Wij werken bij de kidstrainingen in kleine groepjes van +/- 5 kindjes zodat iedereen voldoende tijd krijgt. Oefeningen worden regelmatig herhaald zodat het na verloop van tijd een automatisme wordt. 

De lespakketten voor de kids zijn opgedeeld in modules van 5 lessen en kosten 90 euro per module.  De eerste les is een kennismaking les en is GRATIS. We nodigen jullie dan uit op een training van andere KIDS zodat iedereen kan zien wat leeftijdsgenoten na een aantal lessen al kunnen.

Graag meer info ... stuur ons gerust een berichtje of contacteer ons op +32468 224 161

Lady's Only

"Vrouwen motiveren en stimuleren elkaar als er iets niet lukt. Mannen gaan de strijd aan en zijn bezig met onderlinge competitie en uitdaging" Bij vrouwen is er vaak meer angst en onzekerheid en bij mannen gaat het toch vaker om prestatie, snelheid en competitie. Vrouwen zijn meer gericht op het totaalplaatje en de beleving van de sport. Ook zijn vrouwen meer dan mannen bezig met het veiligheidsaspect en zijn zich meer bewust van de risico’s’.

Om deze reden organiseren wij regelmatig Lady's Only lessen, een pakket van 5 lessen waarin de dames tips en tricks leren. We hebben zowel starters pakketten als lessen voor de reeds meer ervaren dames. 

Privé begeleiding

Ben je al even actief in het mountainbike maar mis je nog bepaalde skills, werk je naar bepaalde doelen of wil je gewoon je techniek wat bijschaven, bij ons kan het allemaal. 

Wij werken volledig onafhankelijk en geven enkel techniek coaching. De andere coaching laten wij volledig over aan jou persoonlijke coach.

Graag meer info  ... stuur ons gerust een berichtje of contacteer ons op +32468 224 161 voor een vrijblijvend informatie gesprek.